Playboy

Bejelentkezés | Regisztráció
  Playboy Világa | Playmate 2010 | Lányok | PLAYBOY Videók | Galériák | Magazin | Promóciók | Fórum | My Playboy

Fórum » fotopályázat!?

Webmester!Mikor lesz már végre a közönségnek is rálátása a képekre?Mikor indúl a közönségszavazás??

SilentOkami
2010. 03. 24. 16:55:07
COUSIN; http://www.flickr.com/photos/silentokami/

Portréban a Women' Secret 03, A moment, és a Hidden Place című képemmel, utóbbit sajnos kénytelen voltam levetetni tekintve, hogy túl fiatal volt a modell....erotika kategóriában meg a Marilynes sorozatommal, amivel meg eléggé mellétrafáltam, látva a nyertes képeket :)

Üdv.

jonespointfilm
2010. 03. 23. 20:54:35
Szép estét mindenkinek !
Legyen az gyöztes vagy savanyú szőlő, pályázaton induló vagy utólag betuszkolt, protekciós vagy senki által nem ismert, profi vagy amatőr.
Hogy előre tisztázzam magam, én is indultam, az én képeim is láthatóak voltak és én sem nyertem. Valószínüleg azon kevesek közé tartozom akik végignézték az összes versenyző képét, melyek nem is tudom pontosan hanyadik rosta után megjelentek a PLAYBOY oldalán. Ha jól emlékszem 50 fotós képét néztem végig. Kétszer is. Nagyon kiváncsi voltam , hogy ha ez a kiválasztott 50 fotós, akkor milyen képekkel és kik lehettek a kiesettek ? Akkor még sajnáltam is a zsűrit. És azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne kiszállni ebből az egészből. Mert WOODY ALLEN híres mondása jutott eszembe : "Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának. ( a gyengébbek kedvéért az Annie Hall c. filmből.) Ezt az idézetet még most, a pályázat kihírdetése után is jónak tartom (talán még jobbnak), hogy a vélemenyemet tükrözze. És kérek mindenkit, aki ezt a pár sort elovasta tőlem, hogy olvassa el mégegyszer ezt az idézetet és gondolkozzon el rajta. Mert szerintem ez a pályázat mindenkinek rosszat tett. És nem csak a hallgatag nem nyerőknek, nem csak a "savanyúaszőlő"-ként titulált véleményformálóknak, hanem a nyerteseknek, a lapnak és a zsűrinek is. A zsűrinek, aki meiatt beküldtem a képeimet, mert olyan nevek voltak ott akikben biztosítottnak láttam, hogy jó képek lesznek majd a gyöztesek között, a legjobbak. Úgy látszik valamit elfelejtettek a zsűritagok, valamit otthon hagytak, lehet hogy önmagukat, lehet hogy el se mentek. Pataki ági elfelejtette volna, hogy milyen egy jó beállás, egy jó póz. Herendi Gábor ne tudná, hogy milyen a jó világítás és kompozíció. Nánási Pál lehet, hogy sose látott még jó aktképeket (perszea sajátjain kivűl). Én szeretném azt hinni, hogy nem ők döntöttek, hogy nem is látták az összes képet, csak a gyöztesnek tituláltakat a legvégén, vagy még azokat sem. Ha nem így van, akkor én kérek elnézést. Aki nem hiszi, hogy a gyözteseknek is rossz az ami és ahogy történt, az csak gondoljon bele abba, hogy ő a Bársony Bence (a magyar RTL tévé hivatalos és hivatásos fotósa. Ha sikerült, akkor menjünk tovább. Azzal keres meg egy haverod, hogy mutasd már meg neki a gyöztes képeidet. És te megmutatod. És ekkor a hozzáértő és jó izlésű haverod arcán megjelenik valami fura. Na erről beszéltem.
A végére még egy idézet :
"Csak akkor hiteles az alkotás,
ha nem akar másnak megfelelni,
csak az alkotó szellemnek."
Üdv mindenkinek, tényleg mindenkinek.

COUSIN
2010. 03. 22. 23:37:33
silntokami.Én "ismerem régóta a képeid.Nem láttam mivel pályáztál, de megnézném szívesen.

Abban meg igazad van, hogy nemzetközin kell indulni.Én is megnéztem a pályázati kiírást annak idején, de nem neveztem több okból sem.Mindegy....

Azért Gratulálok a nyerteseknek, szerintem tökmindegy milyen képpel nyertetek, ha nyert.

COUSIN
2010. 03. 22. 23:37:14
silntokami.Én "ismerem régóta a képeid.Nem láttam mivel pályáztál, de megnézném szívesen.

Abban meg igazad van, hogy nemzetközin kell indulni.Én is megnéztem a pályázati kiírást annak idején, de nem neveztem több okból sem.Mindegy....

Azért Gratulálok a nyerteseknek, szerintem tökmindegy milyen képpel nyertetek, ha nyert.

franceska johnson
2010. 03. 09. 19:53:43
www.sophie-foto.atw.hu jó mulatást :)

Krisz_B
2010. 03. 09. 15:15:00
Én is megnéztem a képeidet SilentOkami és tényleg nagyon jók, én majd most fogok feltölteni képeket a fotozz oldalra majd linkelek ha meg lesz:D

SilentOkami
2010. 03. 09. 12:59:56
Engem minden érdekel, nyomjad :)

franceska johnson
2010. 03. 09. 09:11:04
Silent megnéztem ám a képeidet,..és döfik:) ;)

franceska johnson
2010. 03. 09. 09:09:09
hát ő...nekem akad honlapom ahova feltűztem..mennyire érdekel?:)

SilentOkami
2010. 03. 08. 23:43:58
Egyébként meglehet tekinteni valahol a képeiteket?, itt a playboyon már nem lehet visszanézni....köszi.

SilentOkami
2010. 03. 08. 23:42:23
Krisz én csak annyit tudok erre írni, szájtépés helyett nevezzetek külföldi, nemzetközileg is elismert pályázatokon (is), ott majd biztos nagyobb sikeretek lesz, és elismerik azt a tudást, amit ezen a pályázaton nem!! :)

Krisz_B
2010. 03. 08. 19:12:49
SilentOkami teljesen igazad van, én úgy gondolom, hogy itt nem nekünk kell magyarázkodni, vagy bizonygatni az igazunkat, mert a vak is látja, hogy mi folyik ...folyt itt, aki akarja megpróbálhatja menteni a menthetőt a közhelyek hangoztatásával, de nem sok értelme van ...szerintem.

SilentOkami
2010. 03. 08. 12:06:06
Igen valóban csak szerencse kérdése egy ilyen pályázat megnyerése....és ha jobban belegondolok az én anyukám is jobb képet csinált volna....

Mellékesen nagyon sok ismerősöm indult a pályázaton, Biró Gabinak külön drukkoltam, és igenis sajnáltam, hogy nem volt a nyertesek között....(már, ha mond nektek valamit a képei!! De biztos...)

A páromról nem is beszélve, aki ugyancsak portré kategóriában nevezett....

Krisz_B
2010. 03. 06. 16:42:26
Én annyit fűznék, hozzá Edina hozzászólásához, hogy az Aki nem érti, hogy mi miről beszélünk és mi az ami felháborít minket az saját magát jellemzi a SAVANYÚ A SZŐLŐ c hozzászólások színvonalával.

franceska johnson
2010. 03. 06. 15:10:26
Edina.. speciel senki nem mondta h veled van a baj, csupán neked szerencséd volt.nem hiszem h bármelyikünk képei nem állták volna meg a helyüket..voltak jók is..aki kicsit vette a fáradtságot és megnézte kikkel versenyez az tudhatja. de..az hogy egyes emberek olyan kategóriában is nyerjenek amiben nem indultak..avagy..olyan kép nyerjen..aminél még anyám is jobbat készít egy kompakt kis géppel..ez a felháborító. ÉS ez nem a SAVANYÚ a SZŐLŐ effekt..amire oly' okosan rávilágítottal.. .. .. asszem ha nem nyertél volna ez neked is szemet szúrna angyalom.

« vissza a témákhoz

Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | >>>

Aubert Evelin autó Bencsik Tamara Bódi Sylvi címlaplány Cristiano Ronaldo csajok Daniludisz Nikolett design divat Ferrari film Fogarasy Mariann fotózás Horváth Zsófia Hugh Hefner illat interjú Kari Kata Kárpáti Anett Kate Moss Kendra Wilkinson kocsi Kustánczi Lia lányok Lenkei Viki Lévai Adrienn mellbimbó meztelen Nagyinterjú Nánási Pál naptár parfüm Paris Hilton Playboy Playmate Playmate 2010 playmate casting Playmate of the year 2010 playmate verseny Playmate verseny 2010 Playmate versenyző sex sexy stílus szex szexi színész színésznő sztárok technika villantás Zimány Linda

Kárpáti Anett
Csigabige: En ugy gondolom, hogy mindenkinek egyeni velemenye van es aki barmilyen versenyre is benevez mert van hozza eleg onbizalma, annak el kell tudnia viselnie a negativ kommenteket is...nem lehet mindenkinek tetszeni. Attol meg lehetsz kedves, bajos, ...

Kárpáti Anett
Anett87: DIEGO22 Köszönöm!!

Turner Eszter
helga24: Gyönyörű formás nőies test vadmacska szem:) Nagyon szép vagy eszterkee:)

Turner Eszter
h.janos: szép vagy jók a fotók élőben meg igazi vadmacska.:) Aki mást mondd irigy és szánalomra méltó. Igazából ők azok akiknek élete sincs és egész nap az oldaladat bújják:) Tudod aki számít arról beszélnek:) Róluk meg azt se tudják hogy a világon ...

Svedova Viktória
Punxsuatawney Phil: A ruhás képek előnytelenek. A hölgynek jól kidolgozott teste van, de a ruha, különösen a második fotón rettenetes. Kár, hogy az ajkait nem hagyta meg természetesre - a szemei, az orra és arcformája határozottan emlékeztet Ellen Barkin-ra. Sok ...

Coty Iaria, a szexi igazgyöngy!
sokadikix: A hölgy hibátlan nem úgy a felkonf, Diego Forlan ugyanis uruguayi.

Szóló szőlő: Tóth Andrea Jázmin
Mazsola Zsola: Ősszel érik babám,de must már aztán ihaj-csuhaj. Amúgy meg jól nézel ki, csak a szemeid, hú, azok félelmetesek. Ha nem nézel rám leszüretellek. :)

Svedova Viktória
andrew6: Na szerintem o tipikus playmate! o lenne a legalkalmasabb erre a cimre! szurkolok es nyomom majd a szavazatokat

Kovács Kitti
andrew6: Vajon tudja h a neve oktatast jelent?

Geszti Helga
andrew6: ebbol is jo tanar lesz :D

Kit szeretnénk látni a Playboyban?
gilbert93: Bódy Sylvi és Voksán Virág eggyütt.

Kárpáti Anett Playmate
Fragile: Végre egy csaj,akinek az értelem is jelen van a kisugárzásában!!Drága zsülike,nem így van????

Turner Eszter Playmate
juz3r: Tökéletes lány, és a kislányos báj mellett még értelmes is.

Lévai Adrienn Playmate
a tököm tele a regisztrácios rendszerrel.hamm-mer: puszi!!! ha lehet kérni "fékvős" képeket is, mert az "állóalakosakat" szabdalni kell,"guggolós"(de bénán hangzik :-( meg hasonlok jók, párnacsatásat is lécci! . bugyi nélkül? hűűűű ... olyan képed alig van pár darab. amúgy kakaó érzékeny is vagy? a ...

Geszti Helga Playmate
Sugii: én inkább tőled hányok,de sugárba!!és tudod mit te kis okostojás,örülhetnél neki ha ilyen barátaid lennének mint a Helgának!Biztos azért lázadsz mert félsz hogyha ez a vadmacska kerül a címlapra este a párod is inkább az ujságot ragassza majd ...

Aubert Evelin Playmate
Digweed25: Bizony-bizony Eve! Csillag vagy a javából!

Svedova Viktória Playmate
eli01: tetszel szépségem...

Kari Kata Playmate
Kacsa20: Egyet értek.

Cimlapra
whiteefrog: A Playboy inkább értéket, szépséget, kultúrát és értelmet sugároz szerintem! Nem méltó az ilyesfajta alpári kijelentésekre, vagy kérésekre! (boy9 2009. 02. 04. 01:20:48 JÓ NAGY DAGADT MEZTELEN LUCSKOS PUNCITMOSÓ NŐKET :) )

Plecskó Izabella Playmate
Jigglypuff: Kellemes fotózás volt, az egyszer biztos! (:

Magazin
20 kérdés Advisor autó Body & Soul Café Címlaplány design Esemény Fórum lányok Nagyinterjú Playmate Playtech Riport sex Top 10 Utazás

Playboy Világa
a nap nője autó celeb címlaplány design esemény Film Hugh Hefner illatszer interjú ital játékok kozmetikum könyv lányok magazin Nyereményjáték pénzvilág Playmate promóció Riport stílus Szavazás szex technika Top 10 vendéglátás vicc zene

Playmate of the Year 2010
Playmate

Promóciók
Játék Promóció

Galériák
Celeb Cyber Girl Esemény Magyar Nemzetközi Playmate

Videók
Amatőr Celeb Cyber Girls Esemény Így készült Magyar Nemzetközi Playmates

Lányok
Celeb Cyber Girls Magyar Nemzetközi Playmates

LEGNÉPSZERŰBB LÁNYOK
Bódi Sylvi
Beke Yvette
Voksán Virág
Bernáth Cili
Dukai Regina
Béres Zsuzsi
Hornyák Hajnalka Dundika
Kis Hegedüs Réka

Látogass el a többi kiadványunk honlapjára is:
CKM | JOY | SHAPE | Éva Magazin | LATTE.hu - A nőies oldalad | InStyle | DesignRoom

© 2010 Marquard Média Magyarország Kft. | © 2010 Map Magazine Kiadó Kft. a Playboy Enterprises Inc. (USA) engedélyével

Tilos a Playboy bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése!

Felhasználási feltételek | Jogi nyilatkozat | Impresszum