Fórum » fotopályázat!?
| SilentOkami 2010. 03. 24. 16:55:07 |
COUSIN; http://www.flickr.com/photos/silentokami/
Portréban a Women' Secret 03, A moment, és a Hidden Place című képemmel, utóbbit sajnos kénytelen voltam levetetni tekintve, hogy túl fiatal volt a modell....erotika kategóriában meg a Marilynes sorozatommal, amivel meg eléggé mellétrafáltam, látva a nyertes képeket :) Üdv. |
| jonespointfilm 2010. 03. 23. 20:54:35 |
Szép estét mindenkinek !
Legyen az gyöztes vagy savanyú szőlő, pályázaton induló vagy utólag betuszkolt, protekciós vagy senki által nem ismert, profi vagy amatőr. Hogy előre tisztázzam magam, én is indultam, az én képeim is láthatóak voltak és én sem nyertem. Valószínüleg azon kevesek közé tartozom akik végignézték az összes versenyző képét, melyek nem is tudom pontosan hanyadik rosta után megjelentek a PLAYBOY oldalán. Ha jól emlékszem 50 fotós képét néztem végig. Kétszer is. Nagyon kiváncsi voltam , hogy ha ez a kiválasztott 50 fotós, akkor milyen képekkel és kik lehettek a kiesettek ? Akkor még sajnáltam is a zsűrit. És azon gondolkoztam, hogy hogyan lehetne kiszállni ebből az egészből. Mert WOODY ALLEN híres mondása jutott eszembe : "Sohasem lennék egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagjának. ( a gyengébbek kedvéért az Annie Hall c. filmből.) Ezt az idézetet még most, a pályázat kihírdetése után is jónak tartom (talán még jobbnak), hogy a vélemenyemet tükrözze. És kérek mindenkit, aki ezt a pár sort elovasta tőlem, hogy olvassa el mégegyszer ezt az idézetet és gondolkozzon el rajta. Mert szerintem ez a pályázat mindenkinek rosszat tett. És nem csak a hallgatag nem nyerőknek, nem csak a "savanyúaszőlő"-ként titulált véleményformálóknak, hanem a nyerteseknek, a lapnak és a zsűrinek is. A zsűrinek, aki meiatt beküldtem a képeimet, mert olyan nevek voltak ott akikben biztosítottnak láttam, hogy jó képek lesznek majd a gyöztesek között, a legjobbak. Úgy látszik valamit elfelejtettek a zsűritagok, valamit otthon hagytak, lehet hogy önmagukat, lehet hogy el se mentek. Pataki ági elfelejtette volna, hogy milyen egy jó beállás, egy jó póz. Herendi Gábor ne tudná, hogy milyen a jó világítás és kompozíció. Nánási Pál lehet, hogy sose látott még jó aktképeket (perszea sajátjain kivűl). Én szeretném azt hinni, hogy nem ők döntöttek, hogy nem is látták az összes képet, csak a gyöztesnek tituláltakat a legvégén, vagy még azokat sem. Ha nem így van, akkor én kérek elnézést. Aki nem hiszi, hogy a gyözteseknek is rossz az ami és ahogy történt, az csak gondoljon bele abba, hogy ő a Bársony Bence (a magyar RTL tévé hivatalos és hivatásos fotósa. Ha sikerült, akkor menjünk tovább. Azzal keres meg egy haverod, hogy mutasd már meg neki a gyöztes képeidet. És te megmutatod. És ekkor a hozzáértő és jó izlésű haverod arcán megjelenik valami fura. Na erről beszéltem. A végére még egy idézet : "Csak akkor hiteles az alkotás, ha nem akar másnak megfelelni, csak az alkotó szellemnek." Üdv mindenkinek, tényleg mindenkinek. |
| COUSIN 2010. 03. 22. 23:37:33 |
silntokami.Én "ismerem régóta a képeid.Nem láttam mivel pályáztál, de megnézném szívesen.
Abban meg igazad van, hogy nemzetközin kell indulni.Én is megnéztem a pályázati kiírást annak idején, de nem neveztem több okból sem.Mindegy.... Azért Gratulálok a nyerteseknek, szerintem tökmindegy milyen képpel nyertetek, ha nyert. |
| COUSIN 2010. 03. 22. 23:37:14 |
silntokami.Én "ismerem régóta a képeid.Nem láttam mivel pályáztál, de megnézném szívesen.
Abban meg igazad van, hogy nemzetközin kell indulni.Én is megnéztem a pályázati kiírást annak idején, de nem neveztem több okból sem.Mindegy.... Azért Gratulálok a nyerteseknek, szerintem tökmindegy milyen képpel nyertetek, ha nyert. |
| franceska johnson 2010. 03. 09. 19:53:43 |
www.sophie-foto.atw.hu jó mulatást :) |
| Krisz_B 2010. 03. 09. 15:15:00 |
Én is megnéztem a képeidet SilentOkami és tényleg nagyon jók, én majd most fogok feltölteni képeket a fotozz oldalra majd linkelek ha meg lesz:D |
| SilentOkami 2010. 03. 09. 12:59:56 |
Engem minden érdekel, nyomjad :) |
| franceska johnson 2010. 03. 09. 09:11:04 |
Silent megnéztem ám a képeidet,..és döfik:) ;) |
| franceska johnson 2010. 03. 09. 09:09:09 |
hát ő...nekem akad honlapom ahova feltűztem..mennyire érdekel?:) |
| SilentOkami 2010. 03. 08. 23:43:58 |
Egyébként meglehet tekinteni valahol a képeiteket?, itt a playboyon már nem lehet visszanézni....köszi. |
| SilentOkami 2010. 03. 08. 23:42:23 |
Krisz én csak annyit tudok erre írni, szájtépés helyett nevezzetek külföldi, nemzetközileg is elismert pályázatokon (is), ott majd biztos nagyobb sikeretek lesz, és elismerik azt a tudást, amit ezen a pályázaton nem!! :) |
| Krisz_B 2010. 03. 08. 19:12:49 |
SilentOkami teljesen igazad van, én úgy gondolom, hogy itt nem nekünk kell magyarázkodni, vagy bizonygatni az igazunkat, mert a vak is látja, hogy mi folyik ...folyt itt, aki akarja megpróbálhatja menteni a menthetőt a közhelyek hangoztatásával, de nem sok értelme van ...szerintem. |
| SilentOkami 2010. 03. 08. 12:06:06 |
Igen valóban csak szerencse kérdése egy ilyen pályázat megnyerése....és ha jobban belegondolok az én anyukám is jobb képet csinált volna....
Mellékesen nagyon sok ismerősöm indult a pályázaton, Biró Gabinak külön drukkoltam, és igenis sajnáltam, hogy nem volt a nyertesek között....(már, ha mond nektek valamit a képei!! De biztos...) A páromról nem is beszélve, aki ugyancsak portré kategóriában nevezett.... |
| Krisz_B 2010. 03. 06. 16:42:26 |
Én annyit fűznék, hozzá Edina hozzászólásához, hogy az Aki nem érti, hogy mi miről beszélünk és mi az ami felháborít minket az saját magát jellemzi a SAVANYÚ A SZŐLŐ c hozzászólások színvonalával. |
| franceska johnson 2010. 03. 06. 15:10:26 |
Edina.. speciel senki nem mondta h veled van a baj, csupán neked szerencséd volt.nem hiszem h bármelyikünk képei nem állták volna meg a helyüket..voltak jók is..aki kicsit vette a fáradtságot és megnézte kikkel versenyez az tudhatja. de..az hogy egyes emberek olyan kategóriában is nyerjenek amiben nem indultak..avagy..olyan kép nyerjen..aminél még anyám is jobbat készít egy kompakt kis géppel..ez a felháborító. ÉS ez nem a SAVANYÚ a SZŐLŐ effekt..amire oly' okosan rávilágítottal.. .. .. asszem ha nem nyertél volna ez neked is szemet szúrna angyalom. |